Cautare

333 de rezultate pentru "titus coltea 2121121121212 1" (3.34 secunde)
Olandezii s-au profilat astfel pe culturile de microalge, care dau o productivitate de 38.000 de litri la hectar, potrivit lui Liviu Titus Pasca, reprezentantul unei companii producatoare de biodiesel din Baia Mare.
Aeroportul Mihail Kogalniceanu, care a semnat un contract cu Ryanair, va semna un document similar si cu o alta companie aeriana low cost cu care in prezent se afla in negocieri, a precizat Titus Adrian Cazacu, directorul general al aeroportului constantean.
Deoarece PSD a castigat locul 1 la alegerile pentru Parlamentul European, acest partid va propune comisarul ce revine Romaniei.
"Circa 62% din activele clientilor nostri sunt denominate in euro, mai ales la jumaatatea anului inregistrandu-se cresterea preferintei pentru moneda europeana", spune Alex Titus Dumitrescu, seful serviciului de private banking de la BCR.
Grele despartiri Iata ca, extrem de repede, Mitica Panaitescu - colegul nostru din conducerea Uniunii s-a dus sa se intalneasca cu profesorul sau Titus Popa acolo, undeva, unde oamenii sunt mai buni si mai linistiti.
Rfi.ro :Laserul de la Magurele, cel mai mare din lume, ar putea concentra investitii de peste un miliard de euro Laserul de la Magurele ar putea concentra investitii publice si private de peste un miliard de euro si va crea in total 13.000 de locuri de munca, inclusiv pentru 1.000 de cercetatori din toata lumea, din care peste 200 vor fi angajati permenent, a anuntat, vineri 14 iunie, ministrul Mihnea Costoiu "Este o zi istorica pentru cercetarea romanesca, pentru societatea romanesca.
Iuliana Tudor revine cu O data-n viata, din 18 martie, pe TVR 1. ... Este o reusita pe care o datoram lui Titus Munteanu, echipei condusa de d-na Elise Stan si Televiziunii Romane.
Titus Andrei (Melodica romaneasca), Ovidiu Balint (100 de ani in care nu am invatat nimic. Ce a avut ziaristul Ioan Slavici cu Marea Unire?), Firita Carp (Revista revistelor:
Emisiunea "O data-n viata" - (Iuliana Tudor si Titus Munteanu au ridicat premiul) - pentru implicarea sociala intensa, promovarea si sustinerea unor cazuri impresionante in cadrul emisiunii (3 cazuri pe editie) dar si a tinerilor talentati fara posibilitati de afirmare.
1.900 de ani de la inaugurarea Columnei lui Traian de la Roma ar fi putut sa devina unul dintre acele evenimente care sa promoveze durata noastra in Europa si sa intareasca adevarata imagine a Romaniei, cu trecutul si valorile ei nationale.
Titus. Caderea Romei, Triumful dragostei etc.). In ultimii ani, compune muzica electro-acustica, muzica simfonica si jazz. Toate piesele de pe CD sunt compuse, mixate si masterizate de Adrian Enescu.
Ion ILIESCU, fost presedinte al Romaniei, academician Razvan THEODORESCU, ambasador George APOSTOIU, teleastii Ilie CIURESCU si Nicolae MELINESCU, scriitorii Nicolae Dan FRUNTELATA si Florentin POPESCU si prof.univ.dr. Titus VAJEU. ... 47, sector 1, Bucuresti.
(Scripta manent. Ghid biobibliografic al scriitorilor din Radio 1928-2004 de Titus Vijeu - Buc., Editura Casa Radio, 2004).
Bogdan Mezofi (voce), Valentin Rauca (chitara), Cristian Csapo (chitara), Lehel Kiss (clape), Titus Vadan (Bas) si Tamas Adorjani (tobe) sosesc dupa o pauza mai lunga la Bucuresti, iar Bucharest Craft Beer Festival ii asteapta cu bratele deschise.
Bogdan Mezofi (voce), Valentin Rauca (chitara), Cristian Csapo (chitara), Lehel Kiss (clape), Titus Vadan (bas) si Gabor - Peter Turi (tobe) ajung din nou la Bucuresti, iar BURGERFEST ii asteapta cu bratele deschise.
Dupa trei lansari de mare succes in 3 zile, cu MARIUS TEICU (3 albume), JOLT KERESTELY (2 albume), ANDREI KERESTELY (1 album) si GEORGE ROTARU (1 album), Casa de Discuri EUROSTAR organizeaza alte doua evenimente.
Mircea Vintila, Emeric Imre, Dinu Olarasu, Titus Constantin, Maria Gheorghiu, Ovidiu Mihailescu, Zoltan Butuc, Tapinarii, Viorel Burlacu. Prezentatoarea evenimentului a fost Elena-Loretta Popa.
Marius Teicu, Maia Morgenstern, Horia Moculescu, Gabriel Dorobantu, Stela Enache, Marina Florea, Rodica Popescu Bitanescu, Petre Geambasu, trupa ALESIS (Alina si Romeo Negoiasa), Marina Almasan, Oana Sirbu, Stela Enache, Nico, Laurentiu Duta, Silvia Dumitrescu, Aurel Moga, Sergiu Cioiu, Ovidiu Komornyik, Alexandra Velniciuc, Titus Andrei, Natalia Guberna, George Rotaru, Lucia Popescu Moraru, Eugen Cristea, George Nicolescu, Alexandra Cepraga, Ileana Sipoteanu, Ioana Bogdan, Valentin Albesteanu, Miruna Ionescu, Ioana Sandu, Acvilina Severin, Monica Tatoiu, Paul Enigarescu, Iuliana Marciuc, Paul de Romania, E.S.
In acest sens, se cuvine sa apreciem la adevarata valoare implicarea ministrului roman al Afacerilor Externe, domnul Titus Corlatean, in organizarea unei intalniri trilaterale Romania - Republica Moldova - Lituania, ultima fiind detinatoarea in exercitiu a presedintiei Consiliului Uniunii Europene.
Pe lista invitatilor la Summit figura si ministrul roman al Afacerilor Externe, Titus Corlatean. Desi a primit mandat de la presedintele Traian Basescu in urma cu doua zile sa mearga la discutii la Vilnius, seful diplomatiei de la Bucuresti a ramas acasa.
google-analytics.com